7. spillerunde i Liga Øst

Denne runde i Liga Øst blev lørdag afholdt i Møllegårdhallen i Jægerspris. Boeslundes kamp mod HB var blevet udsat, men dagen bød på tre andre kampe, hvor de tre tophold alle fik maksimumpoint, men både BGA og Nørrebro bed fra sig med god futsal imod henholdsvis København og Fjordbold.

Første kamp i runden stod imellem JB Gentofte Futsal og B1903. JB kom til kampen med en flot sejr over København fra sidste spillerunde, og de kom aldrig rigtigt i problemer imod 3’erne, der ligner en klar nedrykker. B1903’s målmand stod en god kamp, og det betød da også, at JB ”kun” fik scoret 10 mål. JB ser ud til efterhånden at have fundet DM-formen, selvom det heller ikke lignede et hold, der spillede sig helt ud mod slutningen. Kampen endte 10-2 til vicedanmarksmestrene.

Nørrebro scorede hele 15 mål i sidste rundes kamp mod B1903, og holdet fra København har da også imponeret i år. I denne runde skulle de så op imod Fjordbold, der inden runden lå på en 3. plads. Fjordbold har hjemme i Jægerspris, og der var da også et sted imellem 250 og 300 tilskuere i hallen i Jægerspris, hvor størstedelen bakkede op om det lokale hold. Begge hold spiller teknisk, god futsal, og publikum blev da også vidner til en sprudlende udveksling af tætte driblinger og præcise skud. Fjordbold var dog noget mere kyniske i deres afslutninger og det betød en pausestilling på 4-0 til FCF. Nørrebro satsede mere i 2. halvleg og kom da også til 2 scoringer. Offensiven betød dog også åbninger bag til, og Fjordbold fik scoret 3 flotte mål til slutresultatet 7-2.

De regerende danmarksmestre, København Futsal, skulle i den sene kamp op imod BGA. BGA har tidligere i sæsonen været tæt på at stjæle point mod JB, ligesom de i sidste sæson fik en snæver 5-4 sejr mod København i netop Møllegårdhallen. Der var derfor lagt op til en spændende kamp, og publikum skulle heller ikke blive skuffet. København kom i første halvleg foran både 1-0 og 2-1, men ved pausefløjtet var stillingen 2-2. Københavnerne fik aldrig rigtigt gang i det spil, vi har set indtil nu i turneringen. BGA-spillerne gjorde det ikke nemt for København, og vi skulle da også langt hen i 2. halvleg før 3-2 scoringen kom. Scoringen så ud til at berolige Købehavn lidt, og kort tid efter blev det til 4-2. Mod slutningen fik København scoret 2 gange yderligere til resultatet 6-2. BGA viste dog tænder, og det ligner en spændende kamp mellem dem og JB i næste runde.

Næste runde af Liga Øst skal afholdes i Nykøbing Falster søndag den 28. Det tegner til en spændende runde med blandt andet interessante opgør som BGA – JB og København – HB. Kig forbi Pricerunner Arena, hvis du er på de kanter.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.