Albertslund IF: Rutine, talenter og en stærk defensiv

Kampen om det danske futsalmesterskab sparkes igang om halvandet måned, når DBU Futsalligaen 2017/2018 sparkes igang. Med i det fine selskab er tre oprykker-klubber; Brøndby IF, Albertslund IF og Bov IF. Vi har sat os for at lære mere om de nye hold. I denne artikel har vi fokus på hæderkronede Albertslund IF. Vi fået følgende kommentarer fra Albertslund IF træner Christian Koustrup, en af pionererne inden for dansk futsal.

Hvorfor lykkedes det netop jer at rykke op fra Række Øst i sæsonen 2016/2017?

Der er kommet en del gamle spillere tilbage til klubben og vi har fået nye unge talenter. Blandingen har fungeret godt. En stærk defensiv blandet med en god solid topscorer har været nøglen til vores succes!

Hvad er målsætningen for den kommende sæson i ligaen?

Det er ikke helt klart endnu hvor mange af de gamle spillere vi kan trække på. Vi har en del der stadig spiller på højt niveau udendørs. Nogle af de rutinerede spillere vil gerne stoppe og vi ved ikke helt hvad niveauet hos de nye er! Forventningen er at lave en målsætning efterhånden som den meget spændende liga cup turnering i oktober skrider frem!

Hvad kan vi forvente af jeres hold i den kommende sæson?

Et taktisk stærkt hold som er blandet af den gamle garde suppleret med unge talenter. Som altid kan vi på en god dag slå alle og på en dårlig tabe til alle i ligaen. Vi bliver ikke sjove at stå overfor.

Er der nogle profiler på holdet i gerne vil fremhæve?

Adem er vores topscorer og spændende spiller, derudover har vi fået Mouradinho tilbage fra Futsal kbh. Så er Mark også kommet hjem fra Thailand for at spille futsal.

Sammen med en stærk defensiv hvor vi er godt repræsenteret.

Elles andet i gerne vil fortælle futsal Danmark om?

Ja vi håber at se nogle flere tilskuere til kampene. Det skal nok blive en intens og spændende liga og alle er velkomne til vores hjemmekampe i Albertslund og Glostrup Hallerne!

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.